Skip to main content

Instagram’ını giriş seviyesinin üstüne mi taşımak istiyorsun ? Uygulama içindeki efektler sana yeterli gelmiyor mu ? Hazırlan VSCO ile fenomen oluyorsun !

 

Uygulamada birçok efekt var ancak size yeterli gelmezse yeni paketleri de satın alabiliyorsunuz. Ayrıca indirdikten sonra bazı efekt paketleri ücretsiz. Mağazasında da ara ara indirimler oluyor, efekt satın almak isterseniz indirimlere denk getirin. Reklamsız ve stabil bir uygulama. Bu uygulama sayesinde Instagram’daki “ay bu ne güzel çekilmiş, ne efekti acep?” sorularına da cevap bulacaksınız. Kullandığın an töbestafurullah bir fenomenlik üstüne çöküyor. Bu uygulamadan sonra sizde Instagram’da “#Vsco, #Vscocam” etiketini kullanacaksınız!

 

Nedir bu VSCO ?

Uzun uzun yazarsak adının açılımı “visual supply company“. Instagram’da olduğu gibi burada da fotoğraflarınızı paylaşabiliyorsunuz. Uygulamada “Çekim, Kontrast, Düzelt, Yatay / Dikey Perspektif, Kırp, Netleştir, Doygunluk, Vurgular, Gölgeler, Sıcaklık, Renk Tonu / Dış Görünüş Tonu, Skeç, Grain, Soluklaştırma” başlıkları mevcut, bu başlıklardan ayarlarınızı yapabiliyorsunuz. Uygulamayı önemli kılan ise efektleri. Efektlerin de detaylarını ayarlayabiliyorsunuz, isterseniz renk ayarını kısabiliyorsunuz. İlk defa kullanacaklar için biraz karmaşık gelebilir ancak deneye yanıla fotoğrafta nasıl farklılıklar yarattığınızı göreceksiniz.

VSCO Hack

“Ay ben uğraşamam tek tek, bir ton belirleyeyim bunla yürüyeyim” derseniz Google’a veya Pinterest’e “VSCO Hack” yazdığınızda size pek çok ayar örneği çıkacak. Bu ayarlarla her fotoğrafınızda aynı tonları alabilir, Instagram’da nizami bir görüntü sağlayabilirsiniz.

 

Nerden Ulaşırım ?

“Eee tamam ben bunu beğendim” diyorsan  Android & IOS telefonlara indirebilirsin.

 
Beril Dinç

Author Beril Dinç

More posts by Beril Dinç

Leave a Reply